• index_298
  • southeast-(4)
  • IMG_1209

produk kami diulas

Kami ogé nawiskeun sagala jinis botol kaca khusus pikeun pamrosésan anu jero, sapertos ibun, electroplating, nyemprot, applique sareng percetakan layar.

  • 1 (18)
  • 1 (1)

Xuzhou Honghui produk kaca Co., Ltd. perenahna di alun-alun Junsheng, Kota Xuzhou. Mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan anu ngahijikeun pamekaran sareng manufaktur. Desain, produksi, penjualan sareng perdagangan. Kami ngagaduhan hak pikeun ngekspor barang. Pabrik urang Kami ngagaduhan hak ngekspor barang. Pabrik urang ngagaduhan ampir 30 taun pamekaran sareng pangalaman produksi ...

  • cosmetic-client1a
  • cosmetic-client2a
  • cosmetic-client3a
  • cosmetic-client4a
  • cosmetic-client5a