Botol soda bébas timah 1000ml

Pedaran pondok:

KONSTRUKSI PANJANG: Botol flip-top didamel tina gelas kandel sareng awét pikeun tahan optimum kana pangaruh sareng parobihan suhu. didamel tina kualitas premium polipropilén sareng kawat cap didamel tina stainless steel kanggo tahan korosi anu hadé.
CAP LEAKPROOF & AIR ketat: Tutup anu tiasa dihirupkeun pastikeun eusi di jero tetep seger nalika dinten anjeun nyimpen. Tutup buktina bocor tina botol bir nyiptakeun halangan kedap udara anu ngajaga inuman anu disegel sareng nyegah karbonasi sareng fermentasi.
Pakéan lega: botol kaca sareng stopper tiasa dianggo pikeun nyimpen sadayana tina jus, cuka, inuman sareng cai kana minyak, kefir, kombucha, bir, susu, sirop sareng seueur deui. Kalayan ukuran 1 liter, anjeun bakal ngagaduhan seueur porsi dina pésta salajengna.
SAFE & ECO-FRIENDLY: Botol ayun luhur bebas BPA sareng henteu ngandung racun, kimia, phthalates sareng timah, ngajantenkeun pilihan anu langkung aman tibatan botol plastik. Ku ngagunakeun botol kaca ieu anu tiasa dianggo deui, anjeun tiasa ngirangan panggunaan palastik di bumi anjeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Konstruksi Tugas beurat:
Botol-botol kaca anu tiasa diéntenkeun didamel awét. Éta didamel tina gelas awét anu nawiskeun résistansi anu unggul kana pangaruh sareng parobahan suhu. Panutupanana kawat stainless steel sareng topi polipropilén nawiskeun tahan karat anu hadé sareng moal chip atanapi mesék sapertos Chrome.
Aman pikeun Anjeun & Bumi:
Bahan anu dianggo pikeun ngadamel botol kami 100% henteu toksik, didaur ulang sareng aman pikeun lingkungan. Éta bébas BPA, bébas timbel sareng phthalates bébas anu ngajantenkeun aranjeunna solusi panyimpenan langkung aman dibandingkeun sareng plastik. Ku ngagunakeun botol kaca anu tiasa dianggo deui ieu, anjeun ngirangan panggunaan palastik di bumi anjeun.
Aman & Kabocoran Bukti Cap:
Botol gelas kami nganggo stopper ngamungkinkeun anjeun nyimpen minyak, inuman sareng unggal cairan sanés kalayan aman tanpa hariwang ngeunaan tumpahan anu berantakan. Panutupan clamp nawiskeun pelestarian cairan anu cair, sahingga solusi panyimpenan sampurna pikeun anggur, rempah sareng bumbu
Aman, CAP LEAKPROOF: Unggal Botol Kaca hadir nganggo palastik sareng stop kontak silikon anu tiasa ngégél botol anjeun. Gasket kedap udara kami mastikeun inuman anjeun moal ngoksidasi sareng bakal tetep seger sareng ngeunah langkung lami. Caps gampang dicabut sareng ditunda.
Sampurna pikeun panggunaan MULTI: Anggo botol gelas anjeun sareng stopper pikeun nyimpen minyak, kefir, inuman, kombucha, Cuka, Bir, Cai atanapi Soda. Geser dina tutup kedap udara pikeun ngajaga sareng ngajaga segerna inuman sareng cairan karesep anjeun.
TEUASA, KUALITAS TOP: Datang, Botol Bir ieu didamel tina gelas anu jelas, jelas; sampurna pikeun jangka panjang, teras-terasan dianggo. Desain beuheung sempit urang ngamungkinkeun gampang tuang tanpa tumpahan anu teu dihoyongkeun. Teu aya sanés anu langkung saé!
NGAGUNAKEUN RÉSIKO GRATIS PENGGUNAAN: Sadaya botol ayunan kami nyaéta BPA, toksin, kimia sareng bebas timah. Anjeun ayeuna tiasa nyimpen minyak, inuman atanapi cai anjeun tanpa hariwang kontaminasi. Sadia dina sakumpulan 6, kami parantos mastikeun yén anjeun bakal ngagaduhan cukup botol pikeun dianggo.
Désainer PREMIUM beurat-tugas: Kalayan awak gelas super-kuat sareng kandel, Botol Flip Top kami diwangun pikeun nawiskeun résistansi luhur pikeun parobihan suhu sareng pangaruh teu dihaja. Pikeun ngabersihkeun, kantun nempatkeun botol anjeun dina mesin cuci piring anjeun.





  • Saméméhna:
  • Teras:

  •