500 ~ 1000ml botol minyak zaitun pasagi héjo hideung tawny

Pedaran pondok:

Tuang minyak anu terkendali sareng tuangeun Sehat
Ucapkeun wilujeng nitis minyak
Nyingkahan cahaya panonpoe
Jaga minyak zaitun anjeun seger
Gampang beberesih dina sababaraha menit


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Botol Minyak Idéal Ditetepkeun pikeun Dapur-Gelap botol minyak zaitun héjo sareng dua jinis tuang tuang ngajantenkeun dispensing minyak gampang, corong dibantosan ngabantosan ngeusian sareng ngeusian cairan kalayan gampang tanpa kabocoran, kalayan tutup lebu sareng tutup tutup ngajantenkeun disegel supados minyak tetep seger, sareng tutup luhur anu disegel ngajantenkeun merenah pikeun disimpen. Sét ieu sampurna dianggo ku minyak sareng cuka, kanggo tuang sareng disimpen. Nikmati tuang séhat sareng kulawarga nganggo botol minyak zaitun ieu
Ngalawan Éksidasi sareng Deterioration-Unik warna héjo poék kalayan épéktip ngajaga minyak zaitun tina sinar panonpoé sareng ageung manjangan waktos pelestarian. Salaku tambahan, anjeun tiasa sacara gampil ngawaskeun minyak sésana. Terlampir tuang spout nganggo tutup debu anu disegel sareng tutup flap sampurna ngajagaan minyak zaitun anjeun sareng jaga ngotorkeun. Desain kualitas tinggi kami bakal ngajaga minyak anjeun langkung seger pikeun langkung lami
Drip-Design-Non-netes spout cocog sareng botol ogé nyegah spilling sareng dripping. Topi lebu pageuh dipasang sareng tuang spout tanpa spilling sareng leres nyegah lebu. Desain bébas netes urang ngajaga sagala hal bersih sareng ngabantosan anjeun ngaleungitkeun leungeun langsing. Salaku tambahan, sacara bébas nawiskeun 2 alternatif tuang spouts gampang ngajawab masalah beberesih sareng abrasion disababkeun ku jangka panjang ngagunakeun
Tuang Minyak Anu Gampang sareng Dikendali-Kanggo tuang tuang nganggo tutup lebu, kantun angkat tutup lebu tina dispenser minyak, anjeun sacara sampurna tiasa tuang minyak pikeun nyegah tumpahan minyak anu berantakan sareng ngahémat konsumsi minyak. Pikeun tuang tuang anu sanésna nganggo tutup tutup, éta langkung merenah pikeun meunang tuang minyak anu pas. Botol minyak zaitun urang leres ngadalikeun panggunaan minyak, anu sacara drastis ngirangan asupan kalori sareng langkung seueur gajihna. Salaku conto, anjeun henteu hariwang ngeunaan salad anu dianggurkeun deui, cruet minyak kami nyiptakeun kabiasaan tuang langkung séhat pikeun anjeun
Pamakéan multi-tujuan-dispenser minyak urang tiasa dianggo pikeun sadaya bahan cair, sampurna pikeun minyak zaitun, cuka, sareng sajabina. Anjeun ogé tiasa nyimpen inuman cair anu dipikacinta ku éta, sapertos anggur, ngan kusabab tutup luhur anu disegel tiasa nyegah oksidasi. Éta ogé cocog pikeun sababaraha kasempetan anu béda, sapertos: masak di jero rohangan, barbecue outdoor, sareng seueur deui






  • Saméméhna:
  • Teras:

  •