Tentang Kami

Naha Pilih Kami

Xuzhou Honghui Glass Products Co., Ltd. perenahna di alun-alun Junsheng, Kota Xuzhou. Éta perusahaan industri sareng perdagangan ngahijikeun pamekaran sareng manufaktur, desain, produksi, penjualan sareng perdagangan. Kami ngagaduhan hak pikeun ngekspor barang. Pabrik urang Kami ngagaduhan hak ngekspor barang. Pabrik urang ngagaduhan ampir 30 taun pamekaran sareng pangalaman produksi. Perusahaan kami ngadopsi téknologi produksi anu maju sareng téknologi pamrosésan anu jero, kami gaduh alat-alat uji coba anu canggih sareng instrumen, sahingga urang gaduh kamampuan pangwangunan anu kuat. Kualitas produk kaca dikontrol ketat, sareng parantos kéngingkeun palanggan di bumi sareng luar negeri. Produk kami diékspor ka Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam sareng 100 nagara sareng daérah sanés.

Tim kami

Perusahaan didirikeun dina bulan Fébruari 2015, urang gaduh 5 departemén, kalebet departemen perdagangan luar negeri, departemén perdagangan domestik, departemen produksi, sareng sajabana éta ngagaduhan halaman wéb Alibaba sareng halaman wéb 1688. Perusahaan kami ngagaduhan langkung ti 50 manajer téknis profesional sareng manajer penjualan. Salaku tambahan, urang gaduh tim desain propésional, janten urang tiasa ngarancang jinis botol anyar numutkeun kabutuhan konsumén sareng ngadamel cetakan énggal pikeun konsumén dina waktos anu singget.

Produk Kami

Kami ogé nawiskeun sagala jinis botol kaca khusus pikeun pamrosésan anu jero, sapertos frosting, electroplating, spraying, applique sareng percetakan layar. Kami nyayogikeun langkung ti 3000 produk kalebet botol kaca, sapertos vas kaca, botol parfum parfum, botol minyak zaitun, tutuwuhan botol budaya, rupa-rupa botol minuman, lilin lilin, tank panyimpenan, botol kosmetik sareng seueur barang-barang anu aya hubunganana sareng percobaan kimia, bikar gelas sareng sajabina. Kami gaduh sistem jasa anu lengkep, urang tiasa nyayogikeun barang-barang agénsi, sapertos transportasi mobil, karéta, transportasi laut sareng angkutan udara. Xuzhou Honghui produk kaca Co., Ltd. ngabagéakeun palanggan ti sakumna penjuru dunya, kami ngarepkeun janten pasangan anu dipercaya anjeun!