Botol Inuman

  • 100ml Beverage bottle

    Botol Inuman 100ml

    Susu, jus, cai tiasa disimpen dina wadah kedap udara tanpa nyandak ruang rak kulkas terbatas.
    Botol susu sareng Héjo Karat-Bukti Hébat Cap Warna Emas pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman nginum anu paling séhat.
    Cocog pikeun susu, jus favorit anjeun, ngoyagkeun, leueur, koktail, atanapi ngan ukur cai biasa.
    Botol Cai kalayan Cap Kedap Air pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman nginum paling séhat.
    Sampurna pikeun sarapan, BBQ, pesta kebon, kawinan, piknik, perjalanan pantai sareng seueur deui !.

  • 1000ml stainless steel covered beverage bottle

    1000ml stainless steel botol inuman katutupan

    Unggal Botol Ngawengku Béta Ekstra BPA bébas Dipaké deui Cap Snap- 48 MM cap nganggo segel ketat. Tutup Tutup Snaps sareng mareuman tapi ngajaga segel kabocoran-buktina
    Didamel di Amérika Serikat - Teu aya deui raos anu goréng sareng teu aya bahan kimia anu nyusut kana inuman anjeun, gelas ieu bebas timah, tiasa dianggo deui, 100% didaur ulang, sareng ramah lingkungan
    Botol kaca kandel kualitas khusus didamel pikeun dianggo sadidinten sareng dianggo deui, langkung kandel sareng langkung awét tibatan "gelas disposable" sanés. Mesin pencuci piring Aman
    Hemat rohangan- Bentuk khusus pikeun nyocogkeun paling panto panto kulkas bari nambihan tampilan klasik botol susu vintage

  • 1000ml clear glass beverage bottle

    Botol inuman gelas 1000ml

    Kendi anu sampurna pikeun ngamanaskeun usus-séhat, kadaharan anu nguatkeun imun sareng inuman sapertos kombucha, kefir, sauerkraut, kimchi; kemungkinan anu sajajalan!
    Pangaléngan:
    Tiasa sareng ngalestarikeun porsi ageung tina buah sareng sayuran karesep anjeun sapertos wortel, asparagus, pir, tomat, cabé, sareng seueur deui.
    Panyimpenan katuangan:
    Tempat anu saé kanggo nyimpen gandum, tipung, gula, tuangeun anjing, atanapi jajanan! Anjeun tiasa ogé nyimpen saos pizza, salsa, gazpacho, kaldu, sareng sirop maple dina kendi ogé!
  • 1000ml lead-free soda bottle

    Botol soda bébas timah 1000ml

    KONSTRUKSI PANJANG: Botol flip-top didamel tina gelas kandel sareng awét pikeun tahan optimum kana pangaruh sareng parobihan suhu. didamel tina kualitas premium polipropilén sareng kawat cap didamel tina stainless steel kanggo tahan korosi anu hadé.
    CAP LEAKPROOF & AIR ketat: Tutup anu tiasa dihirupkeun pastikeun eusi di jero tetep seger nalika dinten anjeun nyimpen. Tutup buktina bocor tina botol bir nyiptakeun halangan kedap udara anu ngajaga inuman anu disegel sareng nyegah karbonasi sareng fermentasi.
    Pakéan lega: botol kaca sareng stopper tiasa dianggo pikeun nyimpen sadayana tina jus, cuka, inuman sareng cai kana minyak, kefir, kombucha, bir, susu, sirop sareng seueur deui. Kalayan ukuran 1 liter, anjeun bakal ngagaduhan seueur porsi dina pésta salajengna.
    SAFE & ECO-FRIENDLY: Botol ayun luhur bebas BPA sareng henteu ngandung racun, kimia, phthalates sareng timah, ngajantenkeun pilihan anu langkung aman tibatan botol plastik. Ku ngagunakeun botol kaca ieu anu tiasa dianggo deui, anjeun tiasa ngirangan panggunaan palastik di bumi anjeun.

  • 500ml cork cap beverage bottle
  • 20 ml to 200 ml beverage bottle
  • 1000ml~750ml plastic lid beverage bottle
  • 50ml aluminum capped beverage bottle
  • 50ml plastic cap beverage bottle
  • 1000ml with a drink bottle
  • 100ml aluminium covered beverage bottle
  • 150ml aluminium covered beverage bottle
12 Teras> >> Halaman 1/2