Lilin kristal kaca intan transparan

Pedaran pondok:

★ Ukuran pinter, cocog pikeun rupa-rupa daérah, boh hiasan sareng praktis.
★ Éta didamel tina bahan gelas bermutu, sareng produk na teguh sareng mulus.
★ Permukaan potongan géométri ngajantenkeun bahan gelas langkung transparan, sapertos permukaan inten statis, nyuntik cahaya sareng bayangan anu mabok dina kahirupan.
★ Permukaan potongan tilu diménsi anu biasa euyeub ku touch sareng penampilanana anu saé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

✔ ###-------- [Dekorasi bumi anu sampurna sareng kado]: Panyekel lilin idéal pikeun nambihan kamuliaan sareng roman kana méja makan. Kamar tidur, méja dapur sareng hiasan méja kopi ruang tamu, hiasan idéal pikeun Natal, Thanksgiving sareng hiasan méja perayaan naon waé.
✔ hapé [Hadiah anu elegan sareng novél pikeun kalulusan] ulang taun, ulang taun, hatur nuhun, kado Poé Valentine, kado dinten Ibu, kado Bapa, Romance & Love, Senén Siber & Jumaah Hideung sareng acara-acara khusus Tempatkeun lampu téh (henteu disayogikeun) kana masing-masing wadah sareng éta bakal ngaluarkeun cahaya Amber lemes sareng nyiptakeun suasana anu lemes anu ngaleungitkeun setrés anjeun sareng ningkatkeun bobo
✔ ### ### [PRODUK]: produk didamel tina bahan baku kualitas kalayan limbah minimal dina unggal léngkah produksi. Kalayan tujuan pikeun ngahontal tapak karbon nétral, punten ngadaur mulangkeunana sareng bantosan ngantunkeun Bumi Bumi langkung saé pikeun generasi kahareup.
✔ ###-------- [Kasalametan] Catetan: Sateuacan ngeusian bingkai kaca sareng lilin anyar, punten bersihkeun kalayan leres supados teu aya lilin résidu sareng / atanapi siki dina lilin sateuacana, nempatkeun bahaya kaamanan-teras-terasan ngajaga piaraan murangkalih barudak Sareng jauh tina kaduruk bahan.

Design Desain gaya minimalis ngajantenkeun kahirupan langkung éndah, Ringan sareng kualitas saé, Dijieun tina logam kalayan potongan rumit, Nyiptakeun tampilan cahaya sareng bayangan anu mempesona.
Design Desain modéren saderhana pikeun hiasan naon waé, cocog pikeun ruang tamu, ruang makan, apartemen, kamar mandi, sareng hiasan kamar tidur.
✿ Tambahkeun Lilin Lampu-pola anu éndah anu gaduh lilin lampu téa, nyepeng lilin lampu téh lilin atanapi lilin tanpa lampu téal. Sampurna pikeun lampu parasaan kamar tidur atanapi ruang keluarga, éta ogé nambihan tambahan pikeun mebel acara.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  •