Botol Kaca

  • 100ml Beverage bottle

    Botol Inuman 100ml

    Susu, jus, cai tiasa disimpen dina wadah kedap udara tanpa nyandak ruang rak kulkas terbatas.
    Botol susu sareng Héjo Karat-Bukti Hébat Cap Warna Emas pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman nginum anu paling séhat.
    Cocog pikeun susu, jus favorit anjeun, ngoyagkeun, leueur, koktail, atanapi ngan ukur cai biasa.
    Botol Cai kalayan Cap Kedap Air pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman nginum paling séhat.
    Sampurna pikeun sarapan, BBQ, pesta kebon, kawinan, piknik, perjalanan pantai sareng seueur deui !.

  • 1000ml cylindrical Roman wine bottle

    Botol anggur Romawi silinder 1000ml

    Nampilkeun anggur, wiski atanapi minuman keras anjeun anu paling alus dina decanter anu dirancang kalayan saé ieu
    Stopper pas pisan kana luhur decanter pikeun ngégél hawa pikeun nyegah kakeunaan oxygencognac / brendi, minuman keras atanapi vodka
    Dijieunna tina kualitas luhur, gelas kandel kalayan stopper kaca padet
    Tambahan idéal pikeun bar bumi anjeun sareng ogé masihan kado anu luar biasa pikeun acara anu khusus

  • 100ml Travel cosmetics are bottled

    Kosmetik Travel 100ml dibotolan

    Wadahna Geulis elegan pikeun kosmétik

    Lingkungan kosong Isi Ulang Kosmetik Krim Jar Wadah Botol Wadah Botol

    Sampurna pikeun sampling atanapi nyimpen kalangkang panon, makeup, krim sareng kosmétik sanés.

    Kinerja sealing anu hadé, standar kaamanan sareng kualitas.

  • 100ml Cool cream is bottled separately

    100ml Krim kerim dibotolan nyalira

    Sampurna pikeun krim, losion, bubuk, sareng salep.
    Tutupna ngagaduhan bunderan pérak anu éndah, berkelas, elegan.
    Didamel nganggo palastik polipropilén kelas kadaharan (BPA-Bébas)
    Sampurna pikeun perjalanan, sareng gampang cocog kana dompét anjeun.

  • Stained glass essential oil bottle 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml

    Botol minyak atsiri kaca patri 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml

    Produk ieu ngadukung: layar sutra, stamping panas, beku, nyemprot, pamrosésan di luhur ngabutuhkeun konsumén pikeun nyayogikeun naskah desain, periode pangiriman nyaéta 7-10 dinten, kasalahan alit, bédana warna, sareng anu sanés teu tiasa disingkahan, mangga dihubungi palanggan jasa pikeun detil

  • 1000ml stainless steel covered beverage bottle

    1000ml stainless steel botol inuman katutupan

    Unggal Botol Ngawengku Béta Ekstra BPA bébas Dipaké deui Cap Snap- 48 MM cap nganggo segel ketat. Tutup Tutup Snaps sareng mareuman tapi ngajaga segel kabocoran-buktina
    Didamel di Amérika Serikat - Teu aya deui raos anu goréng sareng teu aya bahan kimia anu nyusut kana inuman anjeun, gelas ieu bebas timah, tiasa dianggo deui, 100% didaur ulang, sareng ramah lingkungan
    Botol kaca kandel kualitas khusus didamel pikeun dianggo sadidinten sareng dianggo deui, langkung kandel sareng langkung awét tibatan "gelas disposable" sanés. Mesin pencuci piring Aman
    Hemat rohangan- Bentuk khusus pikeun nyocogkeun paling panto panto kulkas bari nambihan tampilan klasik botol susu vintage

  • 1000ml clear glass beverage bottle

    Botol inuman gelas 1000ml

    Kendi anu sampurna pikeun ngamanaskeun usus-séhat, kadaharan anu nguatkeun imun sareng inuman sapertos kombucha, kefir, sauerkraut, kimchi; kemungkinan anu sajajalan!
    Pangaléngan:
    Tiasa sareng ngalestarikeun porsi ageung tina buah sareng sayuran karesep anjeun sapertos wortel, asparagus, pir, tomat, cabé, sareng seueur deui.
    Panyimpenan katuangan:
    Tempat anu saé kanggo nyimpen gandum, tipung, gula, tuangeun anjing, atanapi jajanan! Anjeun tiasa ogé nyimpen saos pizza, salsa, gazpacho, kaldu, sareng sirop maple dina kendi ogé!
  • Glass cosmetic bottle lotion bottle 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml

    Botol botol kosmetik gelas 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml

    Pencét / Semprot Pilihan anu saé kanggo bumi, aya dua cap pencét anu sayogi.
    Bahan gelas bébas timah ramah lingkungan ngajantenkeun langkung gampang dianggo.

  • 1000ml lead-free soda bottle

    Botol soda bébas timah 1000ml

    KONSTRUKSI PANJANG: Botol flip-top didamel tina gelas kandel sareng awét pikeun tahan optimum kana pangaruh sareng parobihan suhu. didamel tina kualitas premium polipropilén sareng kawat cap didamel tina stainless steel kanggo tahan korosi anu hadé.
    CAP LEAKPROOF & AIR ketat: Tutup anu tiasa dihirupkeun pastikeun eusi di jero tetep seger nalika dinten anjeun nyimpen. Tutup buktina bocor tina botol bir nyiptakeun halangan kedap udara anu ngajaga inuman anu disegel sareng nyegah karbonasi sareng fermentasi.
    Pakéan lega: botol kaca sareng stopper tiasa dianggo pikeun nyimpen sadayana tina jus, cuka, inuman sareng cai kana minyak, kefir, kombucha, bir, susu, sirop sareng seueur deui. Kalayan ukuran 1 liter, anjeun bakal ngagaduhan seueur porsi dina pésta salajengna.
    SAFE & ECO-FRIENDLY: Botol ayun luhur bebas BPA sareng henteu ngandung racun, kimia, phthalates sareng timah, ngajantenkeun pilihan anu langkung aman tibatan botol plastik. Ku ngagunakeun botol kaca ieu anu tiasa dianggo deui, anjeun tiasa ngirangan panggunaan palastik di bumi anjeun.

  • 50ml Square plastic cover frosted milk can be bottled separately

    50ml Pasagi plastik panutup susu ibun tiasa dibotolan nyalira

    【KUALITAS TINGGI】 Dijieunna tina bahan kualitas luhur, awét sareng portabel, aman sareng séhat, fleksibel sareng enteng, hemat rohangan, tiasa dianggo deui, gampang dianggo sareng dipasang.
    【PANTAS PINTER】 Ukuran sampurna ngajantenkeun langkung cocog pikeun rohangan sempit atanapi sudut kamar. Éta tiasa nyortir barang cair anjeun kanggo gampang disimpen sareng dianggo sareng jaga bumi anjeun bersih sareng rapih.
    【Paké VERSATILE】 Cocog pikeun parfum, disinféktan, ramuan, alkohol sareng barang cair sanés. Épéktip ngaluarkeun cairan pikeun milah sareng gampang dianggo.
    【PORTABLE JEUNG PRAKTIS】 Cocog sareng ukuranana sareng gampang dibawa. Éta tiasa dianggo pikeun perjalanan luar pikeun nyimpen sareng nyimpen barang-barang cair anu anjeun hoyong bawa.

  • 500ml light bulb beverage bottle
  • 500ml aluminium covered beverage bottle
12345 Teras> >> Halaman 1/5