Tangki Panyimpenan Silikon Boron Tinggi

  • 1000ml transparent glass storage tank

    1000ml tank gudang kaca transparan

    ♦ Bahan - Bahan gelas bébas-timbel, beresih sareng transparan, séhat sareng ramah lingkungan, tiasa ngahémat seueur rohangan pikeun dapur sareng kabinet anjeun, sahingga ngahontal organisasi dapur anu langkung saé;
    ♦ Tetep seger sareng tahan cai - Desain tutup stainless steel ningkatkeun pangaruh panyegelan tina kadaharan pikeun ngajaga kadaharan seger sareng tahan cai;
    ♦ Serbaguna - Wadah panyimpenan tuangeun dapur idéal pikeun nyimpen rupa-rupa bahan, kalebet permén, kacang-kacangan, rempah-rempah, gandum, séréal, biskuit, téh, bubuk susu, pasta, kacang kopi, sareng sajabana.
    ♦ Anggo kasempetan - Tiasa dianggo di toko-toko, kafe, dapur bumi, sareng sajabana, seueur dianggo;

  • 240ml transparent glass storage tank
  • 500ml spherical transparent glass storage tank