Mason jar

  • 750ml food-grade mason jar

    750ml jar-grade mason jar

    Persiapan Pangan sareng Panyimpenan:
    Kendi anu sampurna pikeun Nyiapkeun Salad anjeun kanggo tempat damel atanapi naon waé anu aya di tempat wisata, sareng éta saé pisan ngajaga diét anjeun kalayan jumlah anu sami katuangan anu disiapkeun pikeun unggal dinten dina saminggu
    Pangaléngan:
    Tiasa sareng ngalestarikeun macét sareng jeli karesep anjeun sareng seueur deui.
    Panyimpenan katuangan:
    Tempat anu saé kanggo nyimpen gandum, tipung, gula, tuangeun anjing, atanapi jajanan! Anjeun tiasa ogé nyimpen saos pizza, salsa, gazpacho, kaldu, sareng sirop maple dina kendi ogé!
  • 500 ml mason cup with straw

    500 ml cangkir tukang batu sareng jarami

    Kendi mason kaca jelas awét ku tutup stainless steel sareng sedotan
    Gelas porsi anu sampurna pikeun inuman anu dicampur, larutan sareng inuman anu sanés
    Cocog pikeun kawinan, bar, rumah tangga, pésta, atanapi rapat sosial naon waé
    Gagasan kado anu hadé pikeun babaturan sareng kulawarga

  • 500ml glass jar for food

    500ml gelas jar pikeun tuangeun

    Panyimpenan ti Leutik dugi ka ageung
    Dina salah sahiji ujung spéktrum kami, anjeun tiasa ngaraosan toples sungut biasa kami, klasik Amérika anu nincak kareseban tuang tuangeun bumi. Tapi aya seueur kagunaan modéren pikeun jar ukuran populér ieu kalebet campuran cookie layered, seni keusik sareng scrub buatan bumi. Sabalikna toples alit, dumuk ageung sareng ageung sungutna Ball Mason Jar anu cocog pikeun ngawétkeun jus atanapi apel, ogé sababaraha jinis kagunaan sanés sapertos nyimpen kantor atanapi pasokan seni sareng karajinan

    Dua Kendi sareng Dua Bukaan Mulut Anu Béda
    Kendi sungut biasa di-tapér sareng nawiskeun bukaan anu langkung alit di luhur, sedengkeun kendi mulut anu lega nawiskeun bukaan anu langkung ageung di luhur. Aya manpaat unik pikeun tiap jenis bubuka, sareng anjeun tiasa mutuskeun iraha sareng kumaha ngagunakeun unggal jinis ku cara anu bakal nguntungkeun anjeun sareng nampung kabutuhan anjeun.

  • 50ml mason jar

    Jar jar 50ml

    GRADE MAKANAN: Unggal toples mason didamel tina bahan kelas kadaharan, saé kanggo panyimpenan tuangeun. Awak kaca awét, tutup pérak mangrupikeun bahan Certified Korosi-Tahan Lab sareng ngaleuwihan standar kaamanan FDA.
    SEAL ketat: Pastikeun segel kualitas sareng unggal tutupna. Éndah sareng Praktis, antepkeun dapur anjeun pinuh ku rasa seger literatur sareng seni, raos retro, tetep seger langkung lami!
    VERSATILE & MULTIPURPose: Cocog pikeun macét, jeli, kadaharan orok, nikmat kawinan, rempah, madu atanapi hadiah buatannana. Alus pisan pikeun bungbu, bumbu, pie sareng sajabina, sampurna pikeun dapur, ruang keluarga, mandi sareng acara naon waé!
    DISHWARE SAFE: Safe Dishware ngajantenkeun aranjeunna gampang pisan dibersihkeun, atanapi anjeun tiasa nyeuseuh ku cai sareng sabun, gratis repot!

  • 500ml food-grade mason jar

    500ml jar-grade mason jar

    Produk ieu didamel tina bahan kaca anu ramah lingkungan, anu geulis, awét, tahan kaén sareng tahan umur palayanan.
    Sungut botol lemes sareng buleud, sareng sungut botol digosok sacara artifisial. Aman, lemes sareng buleud, sareng handapeun botolna kandel sareng kandel. Padet sareng stabil.
    Warna vas mangrupikeun warna aslina tina gelas, anu ditiup ku panangan sareng teu aya pewarnaan post-treatment!

  • 450ml food-grade mason can with straw
  • 480 ml glass mason cup with straw
  • 500ml glass mason cup with straw
  • 500ml mason jar with straw
  • 600 ml glass mason cup
  • Food grade environmental 450ml original mason jar
  • 200ml food grade mason jar

    200ml jar bahan périji kadaharan

    Gampang muka tutupna: Wadahna janten tutup anu gancang sareng gampang dioperasikeun
    Sheer, Tingali ngalangkungan Tutup: Gampang pikeun ngaidentipikasi konténna bari henteu kedah dibuka masing-masing
    Awak Rusak: Awak Noat Shatterproof ngajantenkeun tabrakan tahan tabrakan
    Stackable: Anjeun tiasa tumpukan wadah hiji-hiji dina anu sanésna, Canister ngahemat ruang angkasa, Ngabantosan anjeun pikeun ngatur dapur anjeun
    Hawa anu heureut ieu leupas tina BPA (Bisphenol A), anu nyababkeun bahaya kaséhatan nalika kontak sareng tuangeun sareng cairan, mastikeun gaya hirup anu langkung séhat nganggo Bisphenol A Products gratis