Naha anjeun terang? Aya seueur jinis botol gelas

Karakteristik sareng jinis botol kaca: botol kaca mangrupikeun wadah kemasan utami pikeun industri makanan, farmasi sareng kimia. Aranjeunna ngagaduhan stabilitas kimia anu saé; gampang diségel, sesak hawa anu saé, sareng transparansi, sareng eusina tiasa dititénan ti luar; kinerja gudang alus; permukaan lemes, gampang disinfect sareng sterilize; bentukna éndah, hiasan warna-warni; mesin tinangtu Kakuatan tiasa nahan tekanan dina botol sareng kakuatan luar nalika transportasi; bahan baku disebarkeun luas sareng hargana murah. Karugian anu kualitas luhur (massa ageung pikeun babandingan kapasitas), brittleness tinggi na fragility. Nanging, ku téknologi anyar toughening ringan sareng témbok-kimia témbok ipis, kakurangan ieu parantos ningkat pisan, janten produksi botol kaca tiasa ningkat taun ka taun dina persaingan sengit sareng plastik, kaléng beusi sareng kaléng beusi.

c7ce3f92

Aya seueur jinis botol kaca, tina botol alit kalayan kapasitas 1ML dugi ka botol ageung langkung ti sapuluh liter, ti buleud, alun-alun, dugi ka ngawangun sareng nanganan botol, ti amber anu teu warnaan sareng transparan, héjo, biru, botol naungan hideung sareng buram Botol gelas opak henteu aya tungtungna. Dina hal prosés manufaktur, botol kaca umumna dibagi kana dua kategori: botol kapang (ngagunakeun botol modél) sareng botol kontrol (ngagunakeun botol kontrol gelas). Botol kapang dibagi deui kana botol ageung-ageung (kalayan diaméter sungutna langkung ti 30MM) sareng botol leutik-sungut. Tilasna dipaké pikeun nahan bubuk, meungpeuk sareng némpelkeun barang, sareng anu kadua dianggo pikeun nahan cairan. Numutkeun kana bentuk sungut botol, éta tiasa dibagi kana sungut botol gabus, sungut botol sekrup, mulut tutup botol mahkota, botol botol cangkir beuli botol ibun, sareng sajabana Numutkeun kaayan panggunaan, éta dibagi kana "hiji waktos botol "anu dipiceun sareng dianggo sakali sareng" botol daur ulang "anu dianggo sababaraha kali. Numutkeun kana klasifikasi konténna, tiasa dibagi kana botol anggur, botol inuman, botol minyak, botol kaléng, botol asam, botol ubar, botol réagen, botol infus, botol kosmetik sareng sajabina.


Pos waktos: Jun-28-2020