Vas Origami

  • Origami vase

    Vas Origami

    Vas gelas didamel tina bahan kualitas luhur, kadua sisi sareng handapeun na kentel desain anu nangtung stabil. Tepi tina sungut botol lemes, sareng susunan kembang moal ngeruk leungeun anjeun.
    Desain stripe prismatic nangtung ngajantenkeun langkung khusus pikeun hiasan, jelas dina pandangan anjeun tiasa niténan batangna.
    Kombinasi kagunaan sareng éstétika, vas kaca hiasan anu hadé pikeun susunan kembang atanapi budidaya bibit; Desain saderhana tapi gampang dihias ku gaya anu béda.
    Vas kembang gelas anu saé kanggo bumi, kantor, cafe, kamar anjeun sareng sajabina. Kombinasi kembang éndah sareng vas tiasa janten bentang anu saé di rohangan anjeun.