Vas portabel

  • Portable vase

    Vas portabel

    Hiasan vas anu saé sareng kembang anu cocog, dina rohangan anu elegan, pikaresepeun ku panon.
    ★ Bahan: Kaca
    ★ Warna: Héjo, Abu, Biru, Ungu, Transparan
    ★ Sakumpulan lengkep susunan kembang vas asalna sabagian tina kaéndahan bahan kembang sareng sabagéan tina panangtayungan vas. Alat kembang ieu, nyayogikeun bumi anu raoseun pikeun sajumlah ageung kembang.
    ★ Sungut vas digosok, buleud sareng lemes tanpa nyusahkeun panangan.
    ★ Bagian handap botol dikentel teras disimpen kalayan lancar sareng mantep