Waluh tiasa nyiram

Pedaran pondok:

RÉRÉRÉN DESAIN - Cai ieu tiasa ngagaduhan desain retro sareng desain vintage anu tiasa ngahias & ngalengkepan kebon anjeun.
PUMPKIN STYLE - melak cik sareng desain waluh dina warna anu béda-béda.
NOZZLE ADJUSTABLE - Atomisasi anu saé, nozel anu tiasa diatur, tiasa nyemprot kabut atanapi garis lempeng.
DESAIN PANJANG LAMA - Hadir ku nozel plastik panjang, anu ngamungkinkeun anjeun nyiram tutuwuhan anu langkung alit kalayan gampang.
APLIKASI LEBIH - Cocog pikeun sadaya kabutuhan rumah tangga anjeun kalebet beberesih, melak taneman, produk beberesih, minyak atsiri, pepelakan spaying sareng kembang, daun misting sareng windows pembersih. sareng seueur kagunaan sanés.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

GAYA PUMPKIN: Botol semprot ieu dirancang kalayan bentuk waluh lucu sareng pompa top vintage. Desain nozel panjang nganggo atomisasi anu saé, anjeun tiasa nyemprot halimun cai kalayan pencét gent.
MATERI PANJANG: Didamel tina bahan PP sareng PET, ringan sareng awét, henteu gampang pegatna. Retro tiruan bar tekanan tambaga, penampilan anu saé, gampang dianggo.
Gampang DIGUNAKAN: Botol semprot ieu ngagaduhan anu gaduh ring-ramo anu merenah sareng tiasa gampang dieusian deui ku ngaleungitkeun luhurna. Anjeun tiasa nyemprot halimun cai kalayan pencét lembut, gampang disemprot pepelakan anu langkung alit.
APLIKASI LEBIH: Sampurna pikeun nyiram tutuwuhan di jero ruangan, sapertos pepelakan anu berair, pakis, anggrek, pepelakan hawa, ogé saé pikeun kabutuhan rumah tangga anjeun kalebet beberesih, gaya rambut, sareng sajabana Cocog pikeun bumi, kantor, rumah kaca atanapi ahli kembang.

Tutuwuhan Alat Siraman Antik Perlengkapan Berkebun Kembang Kaca Semprot Alat Makeup portabel Beauty refillable botol alat perjalanan kosmetik Mini Tutuwuhan Kembang Taman semprot botol taman alat siraman tiasa.
Bentuk waluh lucu, alit sareng hampang, anjeun tiasa nyemprot halimun, Nyiram kembang sareng nyiram tutuwuhan supados hirup langkung saé.
Tekanan panangan desain hidrolik ketel, gampang dianggo saderhana. Retro tiruan tekanan bar palang, penampilan anu saé, gampang dianggo, Pencét semprot cai, semprot halus, moal cai teuing, Éta tiasa nyetél tekanan cai, gampang dianggo sareng merenah.
Tutuwuhan Alat Siraman Antik Perlengkapan Berkebun Kembang Kaca Semprot Alat Makeup portabel Beauty refillable botol alat perjalanan kosmetik Mini Tutuwuhan Kembang Taman semprot botol taman alat siraman tiasa.
Cocog pikeun nyiram pepelakan leutik di jero bumi sareng kantor anjeun. Lucu Retro Waluh Bentuk Kaca Ngiringan Pot Tutuwuhan Kembang Botol Taman Tekenan Tangan Sprayer lucu Tutuwuhan Kembang Taman Kaca Pot retro waluh bentuk panyemprot nyiram pot tekanan tangan sprayer botol kembang.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  •