Sungut leutik bijil nangtung kembang

Pedaran pondok:

Dijieunna tina gelas gratis Lead
Desain Modern Elegan anu didamel ku para profesional
Dirancang pikeun panggunaan sareng panyimpenan gampang, cocog pikeun sadaya waktos


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

KACA KECUTAN MUTU - Unggal vas artfully sungut ditiup kana kapang geometri, masihan tékstur sareng bentuk unik
MULTI-USE - Dirancang pikeun dianggo salaku wadah lilin atanapi vas hias pikeun ditampilkeun kosong atanapi nganggo kembang
Desain éléktronik - dikelompokkeun babarengan dina klaster atanapi ditampilkeun masing-masing, vas kaca héjo ieu nambihan minat sareng tékstur dina hiasan anjeun
PENGGUNAAN DICARAN - dipajang dina méja makan atanapi ruang tamu atanapi rak anu dieusi ku kekembangan seger atanapi diameter tiang lilin (henteu kalebet)






  • Saméméhna:
  • Teras:

  •