Vas méja leutik

  • Cactus vase

    Vas kaktus

    Design Desain Imut sareng Fungsional】 Tambahkeun sababaraha warna pikeun rohangan karajinan seni anjeun sareng caddy Kaktus anu teu kaampeuh! Sampurna pikeun nyimpen patlot, krayon, catetan caket, gunting, spidol mupus garing sareng seueur deui.
    Construction Konstruksi Akrilik Kukuh】 Dijieunna tina cet keramik alami anu teu beracun sareng cet ramah lingkungan, cocog pikeun déwasa atanapi murangkalih 3 yuswa +.
    【Henteu Kedah dirakit】 Anjeun tiasa nempatkeun kana kantor, kelas, méja kasombongan, pusat seni, kamar tidur..Ini ngamungkinkeun anjeun pikeun ngirangan wadah sareng ngatur langkung saé.
    Choice Pilihan Kado Sampurna】 Asup dina pakéan kotak kado anu kokoh, kado anu paling saé pikeun guru, murid, budak lalaki & budak awéwé.
    【Jaga rapih méja anjeun】 Panci pot warna-warni anu nyimpen pulpén, pénsil & alat cicing ngajaga desktop anjeun rapuh & rapih.

  • Pumpkin watering can

    Waluh tiasa nyiram

    RÉRÉRÉN DESAIN - Cai ieu tiasa ngagaduhan desain retro sareng desain vintage anu tiasa ngahias & ngalengkepan kebon anjeun.
    PUMPKIN STYLE - melak cik sareng desain waluh dina warna anu béda-béda.
    NOZZLE ADJUSTABLE - Atomisasi anu saé, nozel anu tiasa diatur, tiasa nyemprot kabut atanapi garis lempeng.
    DESAIN PANJANG LAMA - Hadir ku nozel plastik panjang, anu ngamungkinkeun anjeun nyiram tutuwuhan anu langkung alit kalayan gampang.
    APLIKASI LEBIH - Cocog pikeun sadaya kabutuhan rumah tangga anjeun kalebet beberesih, melak taneman, produk beberesih, minyak atsiri, pepelakan spaying sareng kembang, daun misting sareng windows pembersih. sareng seueur kagunaan sanés.

  • The flower

    Kembangna

    Decor Dekorasi Rumah Boneka】 Cara anu lucu pikeun aksésori Pésta Rumah Makan Pikaresep anjeun! Kéngingkeun ieu salaku tambahan pikeun imah bonéka anjeun, atanapi nyalira! Ngawengku sadayana anu anjeun kedah maénkeun sareng pura-pura.
    Gift kado Sampurna】 Angka Play Super Awét sampurna pikeun Leungeun Leutik! Saé kanggo Puteran Gambar sareng Tambihan Sampurna pikeun Koleksi Rumah Bonéka Aranjeunna. Kado Natal, kado brithday.
    Toy Mainan Pangembangan】 Détét anu pikaresepeun ieu ngamajukeun kamekaran kognitif séhat ngalangkungan kaulinan pura-pura. Ngalakonan alur carita bakal ngalaksanakeun prosés mikir naratif sareng kritis, sedengkeun kamampuan motorik anu hadé sareng katangkasan ningkat nalika anu alit ngamanipulasi lingkungan anu pikaresepeun.
    Material Bahan Aman】 Tamat teu beracun sareng bahan aman pikeun murangkalih.
    【Catetan】 Barang ieu henteu ukuran hirup, ngan ukur pikeun hiasan, tanpa fungsi praktis.

  • Ears infusion bag or bottle

    Ceuli kantong infus atanapi botol

    Bahan: kaca kainditan, stainless steel digabungkeun sareng tali hemp manual, gaya nagara Amérika.
    Panyekel lilin ieu masihan lilin, nunjukkeun yén nalika lilin kaduruk, tong mindahkeun leungeun.
    Anjeun tiasa ogé ngahias rohangan anjeun salaku vas, nempatkeun pepelakan, atanapi nyontoan pepelakan.
    Upami anjeun pikir lilin asli bahaya, anjeun tiasa nempatkeun lilin éléktronik.
    Pikeun nostalgia mode, jalma modéren beuki ngagunakeun candlestick, lilin pikeun ngahias bumi, naékkeun suasana.

  • Small mouth vertical grain a flower

    Sungut leutik bijil nangtung kembang

    Dijieunna tina gelas gratis Lead
    Desain Modern Elegan anu didamel ku para profesional
    Dirancang pikeun panggunaan sareng panyimpenan gampang, cocog pikeun sadaya waktos