Panci téh

  • 200ml~750ml camellia canister

    200ml ~ 750ml kanistél camellia

    ❤ [MULTI-TUJUAN & KAPASITAS]: toples kaca kapasitas mangrupikeun ukuran anu idéal pikeun nyimpen rempah, ramuan, macét, ngawétkeun, téh sareng seueur deui. Unggal ukuran sampurna pikeun panggunaan bumi sapopoé.
    ❤ [HEALTH & SAFETYT]: Wadah bumbu gelas kami kontainer henteu beracun sareng bebas BPA leres-leres séhat sareng aman pikeun kulawarga anjeun. Éta nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun rusak. Masing-masing sét aman dikemas dina kotak nganggo pembagi pikeun nyegah rusak nalika ngirim.
    ❤ [FRESHER & CLEANER]: Tutup-tutup luhur gampang dibuka sareng ditutup, sareng lambeyna ngajantenkeun gampang dieusian sareng dikaluarkeun. Unggal wadah gelas disegel ogé, dilengkepan gasket silikon sareng jepitan ngonci stainless steel pikeun mastikeun kadaharan anjeun tetep bersih, seger sareng aman nalika disimpen.
    ❤ [GAYA FASHION & Gampang dibédakeun]: Kendi éta ngagaduhan desain anu cocog pikeun unggal bumi sareng bisnis. Anggo wadah kanggo nyayogikeun kopi, téh, koktail atanapi nyiptakeun seni.
    ❤ [REUSABLE]: Kendi gampang dikumbah sareng tiasa dianggo deui sareng-kaping deui. Kaca henteu ngabolaykeun, nahan bau, atanapi nyéépkeun bahan kimia kana tuangeun.

  • 500~1000ml transparent clasp glass jar