Vasikeun nangtung

  • Vertical stripes vase

    Garis nangtung nangtung

    Dijieun salaku gelas tahan panas, anjeun tiasa gaduh kembang garing atanapi hidroponik pikeun ngahias rohangan anjeun.
    Bentukna anu leutik sareng pepelakan héjo bakal nambihan seueur énergi pikeun bumi atanapi kantor anjeun ka bumi atanapi kantor.
    Cocog pikeun hiasan méja, bangku, kabinet sareng worktop, khususna pikeun kahirupan sadidinten sareng kawinan.
    Gagasan Hiasan hébat pikeun bumi, kebon, Kawinan atanapi liburan. Éta ngabantosan ngageulisan sareng nyucikeun bumi atanapi kantor anjeun, hiasan anu saé pikeun anjeun